subscribe now

ICA Young Professionals logo ICA Young Professionals

Side-hustle: ondernemen naast je baan

07 May 2019

date
07 May 2019 19:30-21:00
location
De Haagse Hogeschool, Johanna Westerdijkplein 75, Den Haag
participants
4 (maximum of 6)
closing registration
06 May 2019

Loop jij al een tijdje rond met een tof business idee? Maar je wilt niet meteen je baan opzeggen en full-time ondernemen? Of wil je gewoon voor jezelf iets opzetten? Dan is deze workshop voor jou! Op deze avond leer je hoe je je eigen side hustle begint

Een side hustle geeft je de mogelijkheid met een passie bezig te zijn waar je tijdens je vaste baan niet mee bezig kan zijn. Daarbij kan het een aardig extra zakcentje opleveren. Ben je een accountant met een interesse voor interieur ontwerp? Misschien kun je wel een side hustle als freelance interieur ontwerper beginnen.

Een andere reden om met een side hustle te beginnen is om te testen of er wellicht een carrière voor je is weggelegd in een ander vakgebied. Het is een perfecte manier om te onderzoeken of een andere sector of het ondernemerschap bij je past zonder je huidige baan op te zeggen.

Tijdens deze workshop ga je binnen 1,5 uur, vijf á zes productideeën voor een parttime business bedenken, inclusief team en customer focus.

 

 

Trainer

Toon Buddingh is afgestudeerd Mijnbouwer. Hij mijnt al 20 jaar Jong Talent uit de samenleving en Technologie bij Kennisinstellingen. Toon zet incubators op, begeleidt start-ups en doceert ondernemerschap. Hij heeft zo’n 1500 Young Professionals begeleid bij de start van hun ondernemende carrière. “De laatste 10 jaar wordt een groot deel (20%) van de jongeren opgeleid met 21-eeuwse vaardigheden en gaat werken in een rigide cultuur van het bedrijfsleven. Dat werkt lang niet altijd. Met mijn ervaring om deze jonge, ondernemende mensen te begeleiden en de kennis van het bedrijfsleven, wil ik heel graag een brug zijn tussen twee generaties.”

 

This event is in collaboration with MindElevators. For more information, visit their website: www.mindelevators.nl