subscribe now

ICA Young Professionals logo ICA Young Professionals

In cooperation with ICA

Optimaal Presteren: een betere werk-privé balans (Dutch)

27 November 2019

date
27 November 2019 19:00-22:00
location
B. Amsterdam. Johan Huizingalaan 763a 1066 VH Amsterdam

“Now you see, it takes all the running you can do, to stay at the same place”– Lewis Carroll

Voel jij je ook zo af en toe? Dat je keihard rent om op dezelfde plek te blijven? De huidige samenleving als Young Professional kenmerkt zich door resultaten. Hoge werkdruk, een compleet verwarde werk-privé balans of stressklachten worden buiten beschouwing gelaten. Dit is toch niet gezond? Maar wat is gezond in de huidige tijd en hoe word je dat?

Speciaal voor Young Professionals die hier meer over willen weten organiseert Mind Elevators dit event! Want wij willen dat jullie ‘gezond’ zijn en blijven in elke betekenis van het woord! Op deze avond hebben wij twee topsprekers die hun visie op gezondheid, balans en veerkracht delen.

This event is in collaboration with MindElevators.

Rosanne Warmerdam

Rosanne is oprichter van Living Lab. Ze onderzoekt wat het betekent om gezond te zijn en hoe deze wetenschappelijke inzichten toepasbaar zijn in jouw dagelijkse lifestyle.

Goed eten, regelmatig sporten en op tijd naar bed is goed voor de gezondheid. Maar gezondheid is meer dan dat. De wetenschap laat zien dat de systemen in ons lichaam dynamisch zijn en zich aanpassen aan onze leefstijl en leefomgeving. Begrippen als balans en veerkracht zijn vanuit het nieuwe gezondheidsperspectief essentieel. Maar is het wel mogelijk om gezond te leven in deze hectische wereld? Zeker wel! Daarvoor laten we ons inspireren door de Blue Zones, plekken op de wereld waar mensen oud, gezond en gelukkig zijn. Wat is hun geheim en hoe kunnen we deze toepassen in onze moderne maatschappij?

 

Dennis Warmerdam

Dennis Warmerdam speelde acht jaar voor Pinoké Heren1 en was aanvoerder van Jong Oranje.

Topsporter Dennis vertelt openhartig over zijn hoogte- en dieptepunten op weg naar de top in de hockeywereld. Geheel onverwachts werd deze weg onderbroken door een kwaadaardige tumor in zijn onderarm. Dennis gebruikt op een indrukwekkende manier zijn topsportmentaliteit in zijn strijd tegen kanker. Hoe ga je om met de diagnose kanker? Wat neem je hierbij mee uit de topsport? En wat heeft Dennis geleerd van zijn ziekteproces?