subscribe now

ICA Young Professionals logo ICA Young Professionals

In cooperation with ICA

Moetjehoren.nu | Singer-songwriter muziekplatform

21 November 2019

date
21 November 2019 17:30-20:00
location
Desmet Studio's, Amsterdam

Getalenteerde singer-songwriters uit Nederland willen Young Professionals van ICA laten ontspannen na het werk met een fantastisch akoestisch live mini concert. Intiem en vooral heel gezellig! Songwriting muziek ontspant en ontstrest! Ben je erbij?

Programma:
Ontvangst                             17:30 uur
Korte introductie                   18:00 uur
Singer-songwriter I               18:30 uur (Sylvia Aimee uit Amsterdam)
Singer-songwriter II              19:00 uur (Else Schreur Groningen)
Singer-songwriter III             19:30 uur (Josh Island uit Maastricht)
Einde                                    20:00 uur 

 

Voor meer informatie, kijk op https://www.moetjehoren.nu/

 

 

 

 

 

 

 

 

Try-out akoestische live mini-concerten in Amsterdam:
Moetjehoren.nu is het nieuwe platform voor de getalenteerde singer-songwriters in Nederland! Deze week is de officiële launch en vanaf december willen wij iedere maand één of twee songwriters gaan lanceren op ons nieuwe muziek-platform. Wij willen jullie kosteloos uitnodigen voor onze try-out: Het akoestische live mini-concert!

Het wordt een unieke ambiance met toptalenten uit het singer-songwriters circuit. Else Schreur heeft in voorprogramma van P!INK gestaan, Josh Island heeft zeer recent nog in het voorprogramma van James Morisson gestaan en Sylvia Aimee heeft meegedaan met de landelijke talentenjacht op de nationale televisie “De beste singer-songwriters contest”. Ontdek het muzikaal talent in Nederland! Zeer recent hebben wij al proefopnames gehad in onze professionele muziekstudio’s en het resultaat kunnen jullie hier terugvinden, zie link: https://www.youtube.com/channel/UC9mQUrSCNBnmYfDG_2pdv0w/playlists

Wij willen de leden van ICA graag uitnodigen voor het akoestisch live-mini concert op donderdagmiddag- avond 21 November as om de ontspanning op te zoeken na het werk (Alleen tickets!). Dus jullie zijn van harte welkom!