subscribe now

ICA Young Professionals logo ICA Young Professionals

In cooperation with ICA

JONG DEFENSIE DENKTANK: Ontwikkeling & Innovatie

15 August 2019

date
15 August 2019 09:00-16:00
location
Kromhout Kazerne, Utrecht
participants
0 (maximum of 0)
closing registration
06 August 2019

Ben jij er klaar voor om in deze zomerperiode ECHT nuttig bezig te zijn? Wil je graag meedenken? Weet jij hoe je mensen motiveert? Of ben jij zelf een soort Emile Ratelband (TJAKKA!)? Dan is Jong Defensie op zoek naar jouw denkkracht!

Op 15 augustus organiseert de Jong Defensie Denktank een sessie met als onderwerp Ontwikkeling & Innovatie. De afgelopen jaren hebben medewerkers bij Defensie bij het melden van goede ideeën vaak de “Nee”  gehoord of dingen als “We doen het al jaren zo waarom zouden we het veranderen?”. De defensieorganisatie is nu in groei en wil graag de impact van die jaren van bezuinigingen en de nee knikkers positief ombuigen.

Maar hoe krijg je medewerkers op alle niveaus in beweging om hun eigen werk of dat van anderen binnen Defensie te verbeteren? De sessie van deze denktank zal daarom in het teken staan van de vraag:

Hoe krijgen we mensen in beweging om zich te melden met goede ideeën over hun werk (of dat van anderen) binnen de Defensieorganisatie?” 

Tijdens de dag zullen er mensen zijn van het fonds, de mensen die een idee gepitcht hebben, mensen die de begeleiding doen, en anderen die betrokken zijn bij het fonds. De dag wordt afgesloten met een borrel!

Ben jij enthousiast? Meld je dan vóór 5 augustus aan door te mailen naar jong.defensie@mindef.nl o.v.v. "IDEE!".

Voor meer info kun je een kijkje nemen op de LinkedIn-pagina van het ontwikkelfonds.

In het kort:

Wat: DENTANK: Ontwikkeling & Innovatie
Wie: JD leden & jonge collega’s binnen en buiten het Rijk
Waar: Kromhoutkazerne, Utrecht
Wanneer: 15 augustus 2019 vanaf 09.00 uur
Aanmelden: jong.defensie@mindef.nl o.v.v. "IDEE!" (voor 5 augustus)

P.S. Als deelnemend ICA-lid mag je tevens een introducé meenemen van in of buiten het ICA-netwerk. Deze persoon dient zich ook aan te melden i.v.m. het kunnen betreden van een militair terrein.