30 June 2021

Delegeren Denken Doen

In cooperation with ICA

Start: 15:00

Finish: 17:00

Location: Online

Share this event

Samenwerking in de bouwkeet?! We hebben het er over, maar worstelen er ook mee. Projecten in verschillende (plan)fases. Belemmering van innovatie en vernieuwende ideeën. Torenhoge tenderkosten. Inefficiëntie in overdracht. Grote (onderlinge) concurrentie met lage marges… Daar komt nog bij dat we een toekomst tegemoet gaan waarin we geconfronteerd worden met klimaatverandering. Een stijgende zeespiegel. Verregaande urbanisatie met alle mobiliteitsproblematiek van dien en een verouderd areaal aan (civiele) kunstwerken die in hoog tempo aan vervanging of renovatie toe is.

Ronde tafel gesprek

Samen met de jongverenigingen van Rijkswaterstaat, BAM, TBI en Arcadis hebben we de handen ineengeslagen om een aantal (online) evenementen rondom het thema samenwerking in de bouw- en infra sector te organiseren. Op woensdagmiddag 30 juni, van 15:00 – 17:00 gaan we in gesprek met een aantal leiders van onze organisaties over de toekomstige uitdagingen binnen de Bouw- en Infrasector en de rol van Young Professionals daarin.

Het gaat om een online rondetafelgesprek waar iedereen op in kan loggen. Deelname is gratis en interactie is mogelijk via de chat.

 

Sprekers

De sprekers zijn:

  1. RWS: Michèle Blom, Directeur-Generaal Rijkswaterstaat
  2. TBI: Robert Jan Feijen, Directeur TBI Infra B.V.
  3. Arcadis:Gert Kroon, CEO Arcadis Nederland B.V.
  4. BAM: Carla Rodenburg, Directievoorzitter BAM Infra NL BV

Aanmelden

Je kunt je hier aanmelden!

 

join

Are you interested in joining ICA? You can join as a young professional from one of our member organisations, become of of our new member organisations or become our partner. Click on one of the links for more information.

subscribe as young professional

subscribe

become our member organization

subscribe

become our partner

subscribe