subscribe now

ICA Young Professionals logo ICA Young Professionals

Voor je het weet, heb je een date! Amsterdam

09 February 2019

date
09 February 2019 12:00-18:00
location
Claude Debussylaan 2, 1082 MD Amsterdam
participants
7 (maximum of 25)
closing registration
07 February 2019

Ga vereenzaming tegen en ga op date met een senior voor Valentijn!

Een date waar je je beter door voelt. Met bijzondere verhalen en inspiratie. Hoe lang is dat geleden? Schrijf je in voor de Valentijnsdag bij De Nieuwe Poort Amsterdam en ga op first date met een oudere uit de stad.

Een ander ontmoeten

Onze agenda’s zitten vol met van alles. Werk, sport, vrienden, familie... Terwijl we goochelen met onze tijd is de eenzaamheid onder ouderen actueler dan ooit. De Nieuwe Poort brengt Young Professionals en senioren op zaterdag 9 februari daarom samen voor een Valentijnsdate. 

Na een kennismakingslunch als ijsbreker ga je samen met jouw seniorendate een middag op pad. Een rondje door Boijmans, een potje biljart of een eenvoudig blokje om. De Nieuwe Poort selecteert een aantal leuke uitjes voor jou en je date. Na afloop komen alle ‘liefdeskoppels’ samen voor het uitwisselen van ervaringen en een gezellige afsluitende borrel.

Tickets

De deelname met lunch en borrel worden geregeld door ICA! Het uitje is nog niet bij de prijs inbegrepen, maar de organisator, De Nieuwe Poort, probeert zo veel mogelijk gesponsorde (or sterk gereduceerde) uitjes te regelen. 

Voorgaande jaren

De Nieuwe Poort organiseert al 12 jaar lang dit bijzondere event waar vele oudere al lang naar uitkijken. Vorig jaar deden er 150 Young Professionals en 150 oudere mee! Ben je nog niet overtuigd? Kijk hier dan naar de sfeerimpressie van vorig jaar!

 

12.00 – ontvangst in De Nieuwe Poort


14.15 – vertrek naar uitjes 


17.00 – terug in De Nieuwe Poort en borrel 

 

Bezorg deze oudere een dag van hun leven en schrijf je in!