subscribe now

ICA Young Professionals logo ICA Young Professionals

Sustainable Young Netwerk Event (Dutch)

12 December 2018

date
12 December 2018 19:00-22:30
location
Circl, Gustav Mahlerplein 1B, 1082 MK, Amsterdam
participants
13 (maximum of 15)
closing registration
11 December 2018

Ben jij een young professional die de wereld een beetje beter wilt maken én wil je (meer) duurzame ambities in je werk waarmaken? Kom dan naar het eerstvolgende Sustainable Young Netwerk (SYN) event op woensdagavond 12 december! Je ontmoet gelijkgestemde young professionals uit heel Nederland om elkaar verder te helpen.

Young professional aan het woord

Elk SYN event laten we een young professional aan het woord om van zijn of haar ervaringen te leren. Op 12 december nodigen wij Chiel van Leeuwen uit. Om te blijven pionieren op het gebied van duurzaamheid, verliet Chiel na ruim 4 jaar Vandebron en ging aan de slag bij de bierbrouwer Heineken. Daar is hij verantwoordelijk om de verpakkingen van het biermerk wereldwijd te verduurzamen. Chiel deelt zijn ervaringen en geeft je inzicht hoe jij duurzame ambities kan realiseren in je werk.

Terug naar de collegebanken

Op een SYN event neemt een expert je mee terug naar de collegebanken! Op 12 december geven we het podium aan generatie expert Aart Bontekoning. Te vaak stranden innovatieve en duurzame ideeën van de jonge generatie in gedateerde processen van communiceren, vergaderen en besluiten die volgens Aart onbewust worden herhaald door de oude generaties. Op het  SYN event leert Aart je deze gedateerde processen herkennen. Je gaat naar huis met concrete handvaten om deze processen zelf eigentijds te maken en er zo voor te zorgen dat jouw duurzame ideeën meer kans maken!

Programma

19:00 – 19:30 Inloop

19:30 – 21:30 Interactief programma met o.a.:

·  Young professional aan het woord: Chiel van Leeuwen

·  Terug naar de collegebanken: Aart Bontekoning

·  Matchmaking: Ontdek hoe je elkaar kunt versterken om duurzame ambities te verwezenlijken

21:30 – 22:30 Borrel