subscribe now

ICA Young Professionals logo ICA Young Professionals

Sustainable Young Netwerk Event (Dutch)

13 March 2019

date
13 March 2019 19:00-22:30
location
Circl, Gustav Mahlerplein 1B, 1082 MK, Amsterdam
participants
1 (maximum of 15)
closing registration
12 March 2019

Ben jij een young professional die de wereld een beetje beter wilt maken én wil je (meer) duurzame ambities in je werk waarmaken? Kom dan naar het eerstvolgende Sustainable Young Netwerk (SYN) event op woensdagavond 13 maart! Op dit interactieve netwerkevenement ontmoet je gelijkgestemde young professionals uit heel Nederland om elkaar verder te helpen én ga je aan de slag met het vergroten van jouw overtuigingskracht.

Thema en programma

Om jou stapje voor stapje verder te helpen, zetten we elk SYN event een thema centraal waar iedere young professional wel eens tegenaan loopt. Elke event neemt een expert over dat thema je weer mee terug de collegebanken in, vertelt een young professional over hoe hij/zij relevante obstakels is overkomen én is er genoeg gelegenheid om eigen ervaringen met elkaar te delen. Op een leuke manier ontdek je waar en hoe jij en andere Young Professionals elkaar kunnen versterken. Wij zorgen hierbij natuurlijk voor de juiste setting én mogelijkheden. Omdat je vast gezellig wilt napraten na de sessie, sluiten we af met een gezellige borrel!

 

Let op: geen avondeten inbegrepen!

Young professional aan het woord

Elk SYN event laten we een young professional aan het woord om van zijn of haar ervaringen te leren. Op 13 maart nodigen wij René van der Linden uit. René werkt als manager Wind & Energie Innovatie bij FrieslandCampina en richt zijn duurzaamheidspijlen op de zuivelboer als belangrijk onderdeel van de energietransitie. Hij beweegt zich in een boeiend spanningsveld waarin duurzaamheid, business modellen, techniek en samenwerken centraal staan. Op woensdagavond 13 maart vertelt René je hoe hij zijn inhoudelijke werk combineert met vernieuwing én zijn collega’s zelfs op beleidsniveau weet te overtuigen.

 

Vergroten van jouw overtuigingskracht

Op een SYN event zetten we één voor iedereen herkenbaar thema centraal en gaan we hier samen met een expert mee aan de slag. Ervaar jij als young professional ook wel eens weerstand van collega's voor jouw duurzame ideeën? Op 13 maart geeft expert Jeroen Heun je inzicht in waar deze weerstand vandaan komt en leert hij je hier mee om gaan door je overtuigingskracht te vergroten. Samen met andere young professionals ontdek je op een interactieve manier wat maakt dat je iemand overtuigt en leer je krachtige argumenten formuleren. De volgende dag weet je jouw collega's op je werk nog beter mee te krijgen in jouw duurzame idee!