subscribe now

ICA Young Professionals logo ICA Young Professionals

Raad van Advies icm The Young Workforce

17 April 2019

date
17 April 2019 17:30-20:30
location
Reyjavikplein 1, Utrecht
participants
4 (maximum of 6)
closing registration
16 April 2019

De aanleiding?

Onze samenwerkingspartner The Young Workforce verzorgt dit jaar meerdere sessies op het vlak van persoonlijke ontwikkeling. Onlangs hebben zij samen met VolkerWessels de Job craft sessie verzorgd en dit najaar komt er nog een ander event. The Young Workforce helpt young professionals dmv coaching en training om het beste uit zich te halen, teneinde een future-proof workforce en dito organisaties te creeren! The Young Workforce wordt gerund door Kim Jansen en Geertje Peneder. Zij vinden het belangrijk om zelf ook future-proof te blijven en zijn op zoek naar een aantal young professionals die het leuk vinden om als Raad van Advies mee te denken om van The Young Workforce een blijvend succes te maken! 

 

Het idee

Kim & Geertje zijn op zoek naar 6 mondige young professionals die het tof vinden om hun ongezouten en gepeperde mening te geven over o.a. de producten, de visie en werkwijze van The Young Workforce. Wat kan verbeterd worden aan de marketing? Website? Type trainingen? Aanpak? etc etc..  Jullie mening wordt enorm op prijs gesteld en helpt The Young Workforce om zelf ook scherp te blijven in de snel veranderende markt en vraag. 

Wat hebben we van je nodig?

Dat je als Raad van Advies lid meedenkt op 2 avonden: 17 april en 2 oktober van 17:30 tot 20:30 op het kantoor van Capgemini in Utrecht. Belangrijk is dat je beide avonden kunt. Vanzelfsprekend zorgen we voor eten en dat het ook een leuke avond wordt waar je zelf veel energie van krijgt! Stap je graag eens in een Raad van Advies? Geef je op! Kim en Geertje zullen je dan berichten over de ins & outs...