subscribe now

ICA Young Professionals logo ICA Young Professionals

NL2025 (Dutch Only)

27 October 2020

date
27 October 2020 08:25-08:25
location

Op 27 oktober vindt de jaarlijkse NL2025 bijeenkomst plaats. 150 aanjagers van dit initiatief zullen dan In kleiner teams over deelthema's discussiëren en de ambitie bepalen. ICA leden hebben de unieke kans om deel te nemen aan dit evenement en van dichtbij mee te maken hoe verschillende onderwerpen worden behandeld. TIjdens de break-out sessies zal je deelnemen aan het gesprek met 5-8 aanjagers (CEO’s en leiders uit de culturele en wetenschappelijke wereld, kunst, bedrijfsleven en sport) en samen met de moderator de belangrijkste punten vastleggen. 

Schrijf je snel in want er zijn slechts een paar plekken beschikbaar. 

Over NL2025
NL2025 is gestart vanuit het gezamenlijke geloof en de gedeelde passie om een nog betere toekomst voor Nederland te maken, voor de huidige en toekomstige generaties. Bij de oprichting van NL2025 werd een landelijke enquête gehouden onder meer dan 100.000 inwoners van Nederland over de toekomst van Nederland. De uitkomsten van het onderzoek stonden aan de basis van de keuzes voor de drie thema’s van NL2025: excellent onderwijs, duurzame groei en vitale samenleving.

NL2025 is een beweging waarin onder andere CEO’s en leiders uit de culturele en wetenschappelijke wereld, kunst, bedrijfsleven en sport (“Aanjagers”) zich op persoonlijke titel vanuit het “pay forward” principe inzetten voor een betere toekomst van Nederland. NL2025 helpt om bestaande succesvolle initiatieven nog groter te maken door de inzet van kennis, expertise en haar netwerk.