subscribe now

ICA Young Professionals logo ICA Young Professionals

ICA Cares - Social involvement Millenials (Dutch)

08 November 2018

date
08 November 2018 17:00-21:00
location
Resto vanHarte De Flevopoort, Kramatplantsoen 101, 1095 LB Amsterdam
participants
8 (maximum of 20)
closing registration
31 October 2018

We zijn een idealistische generatie. Op zoek naar een winnende organisatie waar we bovenal trots op kunnen zijn. Millenials. Meer bezig met maatschappelijke betrokkenheid. Verbeter de wereld, begin bij jezelf.

Resto VanHarte brengt mensen bij elkaar door samen te eten. De Chefkok kookt elke dinsdag samen met vrijwilligers een heerlijk, vers drie-gangendiner voor mensen uit de buurt. Resto VanHarte vindt dat iedereen erbij hoort in de samenleving en wil eenzaamheid en sociaal isolement onder de aandacht brengen en bestrijden. Mensen met elkaar in verbinding te brengen, door samen te koken en te eten. Daarnaast is Resto VanHarte een leerwerkplek voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Door de hulp van ICA wordt er een zeer speciaal diner voorbereid om mantelzorgers in het zonnetje te zetten. Leden van ICA zullen helpen met het koken, uitserveren, een praatje maken met de bezoekers en de keukenbrigade: samen maken we er een avond van om nooit te vergeten!

We zullen van start gaan om 17.00 uur met een korte introductie op locatie door Amsterdam Cares. Daarna volgt het diner op de locatie Resto VanHarte De Flevopoort in Amsterdam Oost:

  • Resto vanHarte Oost (Flevopoort), Kramatplantsoen 101, 1095 LB Amsterdam

We zullen als vrijwilligers helpen bij het versieren van de locatie, het uitserveren van het eten, het scheppen en uitdelen van het ijs en voornamelijk het gezellig een praatje maken met de bezoekers van Resto VanHarte. Aan het eind van het diner helpen we met het opruimen van de zaal.

We sluiten af met een korte evaluatie en informatie over NL Cares en hoe bedrijven kunnen samenwerken. Het programma zal rond 21:00 uur afgelopen zijn.

Tom Steegh

Activities committee Randstad