subscribe now

ICA Young Professionals logo ICA Young Professionals

In cooperation with ICA

Filosofie voor een weergaloos leven!

23 March 2021

date
23 March 2021 20:00-21:30
location
Online

Filosoof Lammert Kamphuis gidst je door de coronacrisis 

Het leven kan je niet herhalen, je krijgt slechts één kans om er iets van te maken. En een pandemie zit dan behoorlijk in de weg. Corona zet het leven stil en oude gewoontes op z’n kop. Deze tijd biedt dan ook dé kans om stil te staan bij de vraag wat echt belangrijk is. Filosoof Lammert Kamphuis laat op een toegankelijke wijze zien hoe je filosofische lessen kunt toepassen in het dagelijkse leven. 

Partnership 

Dit college wordt georganiseerd door het Haagsch College. ICA en het Haagsch College werken samen om meer uit je persoonlijke en professionele leven te halen. 

Sprekers

Lammert Kamphuis is filosoof en hoofddocent bij The School of Life Amsterdam spreker. Hij schreef de bestseller 'Filosofie voor een weergaloos leven'. Daarnaast is Thomas van Zijl ook aanwezig in het college en is presentator van Haagsch College en BNR Nieuwsradio.

 

Wil je ook een weergaloos leven?   

In deze livestream daagt Lammert je uit om zelf aan de slag te gaan met oude inzichten en verrassende gedachte-experimenten. Aan de hand van bekende filosofen als Epicurus, Kant, maar ook André Hazes geeft hij inzicht hoe filosofie troost biedt, creatief maakt, vriendschappen verrijkt en tot meer plezier in je werk leidt.

 

Dinsdag 23 maart 

20:00 - 21:30 uur, online meeting 

Kosten*: €7,50 incl. ICA korting (normale ticketprijs is €10)

*Bij aanmelding voor dit event via ICA ontvang je een toegangslink en code via e-mail een dag voor- of op de dag van het event zelf.