subscribe now

ICA Young Professionals logo ICA Young Professionals

Webinar Inspirerend Leiderschap en Autonomie (dutch only)

04 June 2020

date
04 June 2020 16:30-17:15
location
Digitaal

Ben jij een ambitieuze, leergierige young professional die graag meer wil weten en begrijpen over Inspirerend Leiderschap en Autonomie? Wil je ook in deze tijd blijven leren en vooral geïnspireerd raken? Dan is dit Webinar over leiderschap en autonomie echt iets voor jou. Of het nu over persoonlijk leiderschap gaat of binnen een team, leiderschap is overal en kent vele vormen.

In dit webinar gaan we dieper in op wat autonomie en zelfsturing nu betekent in jouw dagelijkse praktijk als (potentieel) leider.

We maken je bewust van jouw rol, in de bedoeling van jouw team of afdeling. We laten je graag zien dat er meer mogelijkheden zijn dan je in eerste instantie ziet.

Want waarom is intrinsieke motivatie nu zo belangrijk? En heb jij eigenlijk al wel eens echt goed nagedacht over wat JIJ wil? Waar jij energie van krijgt? En hoe zit dat dan met jouw omgeving?

 

We helpen je je eigen filters open te zetten, zodat je met andere ogen naar dezelfde situatie kunt kijken.

We laten je tijdens dit webinar op een ‘TEDtalk’-achtige manier kennismaken met de keuzes die elke leider moet maken, welke hobbels je onderweg kunt tegenkomen en welke aanpassingen nodig zijn om deze te boven te komen. Natuurlijk ook praktische tips over het #hoedan?!

We bespreken dingen die heel logisch zijn, maar waar je je toch niet altijd even bewust van bent.

Samen op weg naar inspirerend leiderschap!

ICA organiseert dit evenement samen Coniche. Meer informatie over deze Business School op www.coniche.nl.