subscribe now

ICA Young Professionals logo ICA Young Professionals

Mijn Verhaal (Dutch)

21 February 2019

date
21 February 2019 17:30-21:30
location
eelloo, Fort bij ‘t Hemeltje, Fortweg 9, 3992 LX Houten
participants
20 (maximum of 26)
closing registration
20 February 2019

Alles om je heen verandert snel! Ook waar je werkt, hoe je werkt en wat je doet. Hoe zorg je er voor dat je klaar ben voor de toekomst? Om zelf jouw loopbaanpad te kunnen kiezen is het belangrijk dat je je eigen verhaal kunt vertellen. Wat werkt voor jou? Wat heeft je gebracht tot waar je nu bent, wat is echt van belang voor jou? Als je deze vragen goed kunt beantwoorden wordt het mogelijk om zelf de juiste volgende stap te bepalen. Zo zorg je er voor dat je werk niet alleen nu, maar ook in de toekomst goed bij je blijft passen.  

In de workshop ‘Mijn Verhaal’ ga je vooral zelf aan de slag! Voorafgaande aan de workshop ontvang je een persoonlijk ePortfolio met verschillende opdrachten en oefeningen om een start te maken met het schrijven van jouw verhaal. Je bent ongeveer 1 tot 2 uur bezig met de  voorbereidende opdrachten. Tijdens de workshop gaan we opzoek naar de rode draad van jouw verhaal, zodat je antwoord kan geven op de vraag Wat werkt voor jou? Je maakt een mooie persoonlijke online presentatie waarmee je jouw verhaal met anderen kan delen. 

Programma: 

17:30-18:30 Welkom en eten

18:30-19:45 Introductie en onderdeel 1 jouw helden en energie

19:45-20:30 Onderdeel 2 bucketlist en persoonlijke missie, persoonlijke presentatie maken

20:30-21:30 Borrel

 

Er is voldoende parkeergelegenheid bij het fort. Met de trein is de locatie bereikbaar via station Utrecht Lunetten. Het fort ligt ongeveer 10 min fietsen van het station. Laat het Eelloo even weten wanneer je niet met de fiets vanaf het station kunt komen of met iemand mee kan rijden, dan komen we je ophalen bij het station (mail naar: a.horst@eelloo.nl). Je vindt een link naar googlemaps op www.eelloo.nl