Partners

Logo BVO.PNG

​Boertien Vergouwen Overduin - website BVO

Boertien Vergouwen Overduin is hét trainingsinstituut van Nederland. Wij staan voor de combinatie van innovatieve trainingsmethodieken en optimale resultaatgerichtheid. We bieden vaardigheidstrainingen op alle niveaus, voor alle werkenden van Nederland. Altijd met een focus op het rendement van de training, voor zowel het individu als de organisatie. Vandaar onze belofte; onze trainingen halen het beste naar boven. Die drive, om voortdurend het beste naar boven te halen, zit diep in het DNA van zowel ICA als Boertien Vergouwen Overduin. We zijn er dan ook trots op om als learning partner met ICA te werken. Om samen het allerbeste naar boven te halen!

Jong Oranje Logo klein.png

Jong Oranje - website Jong Oranje

Jong Oranje is dé young professional organisatie van de georganiseerde sport. In de georganiseerde sport werken veel jonge, talentvolle en gemotiveerde mensen. Deze young professionals, WO/HBO geschoold, onder de 36 jaar en werkzaam bij NOC*NSF en de sportbonden zijn aangesloten bij Jong Oranje. Er is een grote veelzijdigheid van functies binnen sportbonden. Van mensen die competities en toernooien organiseren, verenigingsondersteuners, tot accountmanagers en communicatiespecialisten. Dit zijn de mensen die de georganiseerde sport mogelijk maken.

Jong Oranje heeft drie doelstellingen:
1. Verbinden binnen de sport
2. Verbinden buiten de sport
3. Van meerwaarde zijn voor de sport

Het partnership met ICA maakt de connectie tussen het bedrijfsleven en de sport mogelijk. Beide willen we van meerwaarde zijn door ons te focussen op de persoonlijke en professionele ontwikkeling van onze medewerkers en zien we ook een meerwaarde voor de sport door met een bedrijfsmatige blik mee te denken en inspireren we elkaar!

logo-nyenrode (1).gif

Nyenrode Business Universiteit - website Nyenrode

Nyenrode Business Universiteit is de enige particuliere universiteit in Nederland. Het instituut werd in 1946 voor en door het bedrijfsleven opgericht. Nyenrode bereidt mensen met talent en ambitie voor op een carrière in een management-, ondernemers-, of financiële en accountantsfunctie binnen een internationale omgeving en hecht grote waarde aan sociaal bewustzijn en duurzaam leiderschap, met als motto: Leadership, Entrepreneurship, Stewardship. Daarmee komen de doelstellingen van Nyerode goed overeen met die van ICA.

aristoteles.gif Aristoteles Webconsultancy - website Aristoteles


Aristoteles Webconsultancy is een full-service internetbureau. Sinds 2006 hebben we de website voor ICA gemaakt en onderhouden. In die periode hebben we ICA zien groeien en opbloeien, tot de vereniging die het nu is. We voelen bij ICA hetzelfde enthousiasme als hoe we zelf met ons vak bezig zijn. Bijna al onze medewerkers zijn Young-Professionals.
 

   
Blijf ingelogd
Word lid