Activiteiten Commissie

Larissa Schippers
Larissa Schippers

Larissa Schippers

activities@ica.nl

X
Karlijn Pielage
Karlijn Pielage

Karlijn Pielage

ICA is voor mij dé manier om in contact te komen met Young Professionals uit andere organisaties en sectoren. Als PMO’er bij Ordina bied ik projectondersteuning bij verschillende projecten. Deze skills zet ik ook graag bij ICA in, maar dan voor de vele activiteiten die ICA door het hele jaar heen organiseert. Dus spreek me gerust eens aan bij een van de events!

events@ica.nl

X
David Klein Lenderink
David Klein Lenderink

David Klein Lenderink

ICA is een fantastische samenwerking tussen de 50 grootste bedrijven van Nederland. Met elkaar organiseren wij regelmatig interessante activiteiten over ontwikkelingen in het bedrijfsleven, de maatschappij of persoonlijke aandachtspunten. Als lid van de Activiteitencommissie ben ik in de gelukkige omstandigheid dat ik samen met het ICA netwerk mag nadenken over de organisatie en realisatie van toekomstige evenementen. Heb jij ideeën over hoe wij onze evenementen nog beter kunnen maken of mis jij een activiteit in het aanbod? Spreek mij aan op een evenement of mail naar ICA.

events@ica.nl

X
Johan van der Zee
Johan van der Zee

Johan van der Zee

Hoi allemaal, mijn naam is Johan van der Zee en ik ben intussen alweer een paar maandjes actief bij de evenementencommissie Randstad van ICA. Een ontzettend leuke en gezellig club young professionals die nét dat beetje extra zoeken in hun werk. Nou dat heeft ICA wel te bieden! Na zelf verschillende evenementen bezocht te hebben over de meest uiteenlopende onderwerpen heb ik de uitdaging aangenomen om zelf ook betrokken te raken bij de organisatie van al die evenementen. Daar ben ik nog steeds heel enthousiast over en omdat ICA zoveel te bieden heeft voor iedereen hoop ik jou ook een keer te ontmoeten bij een van de events die we organiseren of ondersteunen!

Als ik niet aan het werk ben of voor ICA bezig ben kun je me vinden op de fiets rondom Utrecht.

events@ica.nl

X
Lianne Veldman
Lianne Veldman

Lianne Veldman

Met en voor elkaar toffe, diverse en interessante evenementen organiseren is een van de redenen voor mij om bij de activiteitencommissie van ICA te gaan. Ik vind het leuk om gemotiveerde young professionals te ontmoeten, nieuwe inzichten op te doen en bij organisaties binnen te kijken. Als project- en servicemanager vind ik klanttevredenheid erg belangrijk. Dit wil ik dan ook inzetten om de evenementen succesvol te maken. Heb je ideeën voor een evenement of tips voor verbetering? Laat het mij/ ons dan weten!

events@ica.nl

X

Blijf ingelogd
Word lid