Supported by ICA Matchmaand: Van small talk naar big talk

  • Datum 10 Mei 2017
  • Aanvang - Einde 18:30 - 21:00
  • Sluiting inschrijving 07 Mei 2017
  • Locatie Ministerie van Defensie: Plein 4, Den Haag
  • Inloggen

Hoe presenteer je jezelf in een netwerkgesprek? Hoe zorg je dat jij de inhoud kan beïnvloeden en je jezelf interessant maakt? En hoe kom je weer op een beleefde manier van iemand af? In ongeveer 75 minuten zal trainer Daniël Schut je dit bijbrengen.

Daniël is verbonden aan training en adviesbureau De Luistervinken. Dit bureau helpt mensen beter te communiceren door training en coaching, advies en gespreksleiding. Daniël heeft dertien jaar ervaring als debattrainer en debatleider. Hij is specialist in argumentatieleer, presentatievaardigheden en persuasieve communicatie. Niet voor niets werd Daniël finalist op zowel het EK en WK debatteren en won hij de Olympische Spelen van het debatteren, de Oxford Intervarsity, tot tweemaal toe. Voor meer informatie zie: http://www.deluistervinken.nl/over-ons

De training wordt gegeven in het Ministerie van Defensie aan het gezellige Plein in het centrum van Den Haag. Na afloop van de training volgt een borrel aan het Plein waar je de net opgedane netwerk- en presentatie skills direct in de praktijk kunt brengen. Deelname aan de activiteit is kosteloos.

Programma:
18:30 – 18:45  Inloop
18:45 – 19:00  Opening M@tchmaand
19:00 – 20:30  Daniël Schut
20:30 Aansluitende borrel @ Plein

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kies een jaar

Activiteiten

<X
Blijf ingelogd
Word lid