Supported by ICA Matchmaand: Collegetour met Dick Schoof

  • Datum 21 Juni 2017
  • Aanvang - Einde 17.30 - 19.30
  • Sluiting inschrijving 20 Juni 2017
  • Locatie Skylobby VenJ, Turfmarkt Den Haag
  • Inloggen

Donderdagavond 21 juni sluit de matchmaand groots af met een collegetour met Dick Schoof in de Skylobby van het Ministerie van Veiligheid en Justitie.

Als Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid is Dick Schoof op rijksniveau eindverantwoordelijk voor de ‘drie C’s’: Crisisbeheersing, Contraterrorisme en Cybersecurity. Kortom, de NCTV beschermt Nederland samen met partners tegen bedreigingen die de maatschappij kunnen ontwrichten. Denk hierbij aan de recente cyberaanval middels Wannacry, het dreigingsbeeld Terrorisme maar ook het Nationaal Crisiscentrum voor Rijks brede coördinatie bij rampen.

Ben je benieuwd hoe Dick Schoof zorgt dat hij 24 uur per dag op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen wereldwijd? Wil jij meer weten over de loopbaan van de nationaal coördinator en hoe hij uiteindelijk NCTV is geworden? Of heb je vragen over hoe goed Nederland nou eigenlijk is beschermd tegen mogelijke aanvallen? Of onze verkiezingen kunnen worden beïnvloed door buitenlandse machten of heb je een heel andere vraag. Meld je aan en misschien stel jij op 21 juni je vraag live aan de Nationaal Coördinator.

Het aantal plaatsen is beperkt dus meld je snel aan via de site van de matchmaand: http://www.matchmaand.nl/events/collegetour-met-de-nationaal-coordinator-terrorismebestrijding-en-veiligheid.

Agenda:
17:30 Inloop
18:00 Start collegetour met Dick Schoof
19:30 Afsluiting & Borrel

 

Kies een jaar

Activiteiten

<X
Blijf ingelogd
Word lid