ICA activiteit Masterclass Lean Manufacturing

  • Datum 21 Juni 2017
  • Aanvang - Einde 17.30 - 21.00
  • Sluiting inschrijving 19 Juni 2017
  • Locatie Tata Steel Nederland Congress centre (2H27) Wenckebackstraat 1, 1951 JZ, Velsen-Noord
  • Inloggen

LEAN: voor de een volstrekt onbekend, voor de ander een nieuwe managementhype, voor velen een manier van het werk organiseren en continu optimaliseren. Frank van Velzen, senior trainer/ consultant van het Lean Management Instituut, neemt jullie mee in de wereld van Lean Manufacturing. Tijdens deze Lean masterclass kun je op een laagdrempelige, interactieve wijze kennismaken met wat Lean voor jouw organisatie of team kan betekenen. Maar ook als je al aan de slag bent met Lean, geeft de masterclass jouw nieuw inzichten en hulpmiddelen om direct mee aan de slag te gaan in jouw professionele omgeving.

Lean is de filosofie, gebaseerd op ontwikkelingen van de afgelopen honderden (!) jaren, die Toyota verder ontwikkelde en tot de grootste en succesvolste autofabrikant ter wereld maakten. En dat Lean niet alleen voorbehouden is aan de automotive industrie, ervaar je tijdens deze masterclass. Overal waar mensen proces- of projectmatig werken, kun je Lean toepassen om extreme verbeteringen te realiseren.

Agenda:
17:30 – 18.30 Welkom en maaltijd
18:30 – 18:45 Introductie door ICA/Tata Steel
18:45 – 21:00 Masterclass Lean Manufacturing
21:00 – 21:30 Aansluitende borrel

Routebeschrijving
Tata Steel is goed bereikbaar met de auto, maar helaas minder goed met het OV. Het dichtsbijzijnde station is op 35min loopafstand daarom raden wij aan om met iemand mee te rijden. Er zijn overigens ook OV fietsen op het station beschikbaar. Mocht je met het OV komen, stuur dan een mailtje naar events@ica.nl. Wij houden rekening met het ophalen/wegbrengen van mensen van/naar het station mocht dit nodig zijn!Route

Kies een jaar

Activiteiten

<X
Blijf ingelogd
Word lid