Supported by ICA ICA & Bright Minds - De ontdekking van Mondriaan

  • Datum 20 Juni 2017
  • Aanvang - Einde 18:00 - 21:30
  • Sluiting inschrijving 19 Juni 2017
  • Locatie Gemeentemeseum Den Haag, Stadhouderslaan 41, 2517 HV, Den Haag
  • Inloggen

Op dinsdag 20 juni slaat ICA de handen ineen met Bright Minds (het jongerennetwerk van het Gemeentemuseum Den Haag). Deze avond nemen we je mee op reis door het werk en leven van Piet Mondriaan. We bekijken met elkaar de grootste collectie Mondriaans ter wereld, te zien in één tentoonstelling: De ontdekking van Mondriaan.

Ter ere van het landelijke feestjaar Mondriaan tot Dutch Design. 100 jaar De Stijl, werkt het  Gemeentemuseum samen met Tony’s Chocolonely. Zoals Mondriaan in de kunsten de wereld op z’n kop zette, zo doet Tony’s Chocolonely dat in de wereld van de chocolade. Deze avond vertelt Choco Loco (verantwoordelijk voor de marketing van Tony’s Chocolonely) Pascal van Ham het verhaal achter Tony’s Chocolonely, van chocoladecrimineel tot wereldverbeteraar, en hoe ze samen de hele chocolade industrie 100% slaafvrij willen maken. Speciaal ter ere van het themajaar lanceert Tony’s Chocolonely de Mondriaan reep.

Na de Tony's Talk volgt een speedtour over de tentoonstelling en leren we de modernste kunstenaar van de twintigste eeuw beter kennen. Aansluitend staat een heerlijke borrel en barbecue (optioneel) klaar in het naastgelegen Restaurant Gember.

Deelname aan de activiteit is kosteloos. Deelname aan de barbecue is voor eigen rekening.

Bij aanmelding graag vermelden dat je lid bent van ICA. Op het inschrijfformulier, bij het onderdeel ‘Bedrijf’, graag invullen ‘ICA – naam van jouw organisatie.’ Alvast bedankt.

Agenda:

18:00 – 18:30 inloop en ontvangst

18:30 – 20:00 plenair programma

20:00 – 21:30 borrel en barbecue (optioneel)

AANMELDEN | EVENT WEBSITE

Kies een jaar

Activiteiten

<X
Blijf ingelogd
Word lid