Activiteiten

ICA organiseert activiteiten die bijdragen aan de ontwikkeling van Young Professionals tot leiders van de toekomst. Een groot deel van de activiteiten wordt georganiseerd door de Activiteiten Commissie van ICA. Daarnaast organiseren jongerenverenigingen samen activiteiten of stellen hun eigen activiteiten open aan het ICA netwerk. Dit noemen we Supported by ICA activiteiten.

ICA stelt bij het opzetten van activiteiten het ICA ontwikkelmodel centraal. In dit model wordt omschreven wat nodig is, om te ontwikkelen tot leider van de toekomst. Alle activiteiten van ICA kunnen geplaatst worden in dit model.

Heb je zelf ideeën voor een ICA activiteit? Neem dan contact op met activities@ica.nl.

IK
Het onderdeel ‘IK’ is gericht op het leren kennen van jezelf en ontwikkelen van jouw competenties. Events die passen bij IK zijn bijvoorbeeld de Workshop MBTI en Hoe Manage ik mijn persoonlijke energie.

Anderen
Het onderdeel ‘Anderen’ is gericht op het leren kennen van anderen. Welke young professionals werken bij andere grote Nederlandse corporate bedrijven en welke functies vervullen zijn? Events waarin het leren kennen van anderen centraal staan, zijn onder andere Olympica en een speeddate/netwerkevent. Daarnaast sluiten we elk event af met een netwerkborrel.

Organisaties
Welke bedrijven zijn er naast jouw bedrijf? Welke rol spelen zij in het bedrijfsleven? Wat zijn de ontwikkelingen? Hoe is de cultuur en structuur? Op deze vragen krijg je antwoord in het onderdeel ‘Organisaties’. Door middel van bedrijfsbezoeken geven we inzicht in andere organisaties.

Theorie
Het onderdeel ‘Theorie’ is gericht op het overbrengen van informatie. De events hebben de vorm van een lezing waarbij kennis overgebracht wordt over onderwerpen als de economie, lean management, marketing en politiek.

Kies een jaar

Activiteiten

Blijf ingelogd
Word lid